Εγγραφές στη ΣΑΕΚ Νοσηλευτικής

Έδεσσα, 30-08-2024                                                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) του Γ.Ν. Πέλλας-Ν.Μ. Έδεσσας με την ειδικότητα ‘’Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας (Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων: Επίπεδο 5)», καλεί τους ενδιαφερόμενους για την εγγραφή τους στο  Α΄ & Γ΄ εξάμηνo(κατατάξεις),για την εκπαιδευτική περίοδο 2024-2025, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. Γ6α/Γ.Π.18290 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2591/Β΄/01-05-2024). Αναλυτικότερα: ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ Οι επιτυχόντες του παράλληλου μηχανογραφικού της ΣΑΕΚ…

    

Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών

Έδεσσα, 05-09-2023                                                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών διοργανώνει σε συνεργασία με τα Σύλλογο  «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», τη 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές  δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Το Γενικό  Νοσοκομείο Έδεσσας συμμετέχει στην εν λόγω δράση την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ώρες διεξαγωγής 09:00-13:00, στο Ισόγειο του νέου κτιρίου του Νοσοκομείου όπου θα…



Αλλαγές Επισκεπτηρίου

Έδεσσα, 05-09-2023                                                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λόγω αύξησης των εποχιακών λοιμώξεων, παρατηρείται και αύξηση του όγκου των νοσηλευομένων ασθενών στην Παθολογική κλινική. Ως εκ τούτου, για την εύρυθμη λειτουργία της κλινικής, την καλύτερη διαχείριση των περιστατικών και  για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας τόσο στις άλλες κλινικές του Νοσοκομείου μας όσο και στην κοινότητα, απαγορεύεται προσωρινά το επισκεπτήριο στην Παθολογική κλινική. Στις λοιπές κλινικές το επισκεπτήριο…

 

Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων

Το νοσοκομείο εφαρμόζει Σύστημα για τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων με στόχο την ασφάλεια και την ικανοποίηση των ασθενών. Στόχοι: Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων από το προσωπικό εστίασης. Ο σωστός χειρισμός των τροφίμων ώστε να αποφεύγονται οι κίνδυνοι. Για την επίτευξη των ανωτέρω: Ακολουθείται και τηρείται το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με το πρότυπο…